liyane

Babagan awake dhewe

Babagan Perusahaan Kita

Jiangsu Perfect Safety Technology Co., Ltd., dumunung ing wilayah Delta Kali Yangtze ing Negara Xuyi lan Kutha Huai'an, minangka perusahaan kondhang sing spesialisasine ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan sarung tangan safety.

Perusahaan kita didegake ing taun 2010. Produk utama yaiku macem-macem benang lan benang warna, kanthi output taunan 1.200 ton, macem-macem sarung tangan rajutan, kanthi output taunan 1.500.000 puluhan, lan macem-macem sarung tangan dip, kanthi output taunan 3.000.000 Welasan.

Riwayat Perusahaan

2010

Perusahaan kita didegake ing taun 2010. Saiki perusahaan kita kalebu udakara 30000㎡, duwe luwih saka 300 karyawan, macem-macem jinis jalur produksi dipping kanthi output taunan patang yuta puluhan, luwih saka 1000 mesin nyulam kanthi output taunan 1,5 yuta puluhan, lan sawetara produksi benang. mesin crimper garis karo output taunan 1200 ton.Perusahaan kita nyiyapake pemintalan, nyulam lan dicelup minangka wutuh organik lan mbentuk manajemen produksi sing solid, pengawasan kualitas, penjualan lan sistem layanan minangka sistem operasi ilmiah.Perusahaan ngasilake macem-macem sarung tangan lateks alam, nitril, PU lan PVC, uga sarung tangan pelindung khusus liyane kayata tahan potong, tahan panas, tahan guncangan, sarung tangan benang, sarung tangan nitril serbaguna lan 200 jinis liyane.

2013

Ing 2013, perusahaan kita ngenalaken peralatan dye lan bungkus benang kalebu bobbin dyeing tenunan polyester elastis kurang, bobbin dyeing benang katun, beck dyeing skein, tenunan roti, hang dyeing setengah kasmir lan ing, output taunan 1000 ton, Lebokake spandex lan panas nyawiji benang , output taunan 500 ton, digunakake digunakake ing sarung tangan, bahan rasukan, jersey katun lan liyane.Ing taun sing padha, ngenalaken 10 baris produksi shirr, digunakake digunakake ing sarung tangan, kaos kaki lan produk nyulam liyane, output taunan 350 ton.Kanthi upaya tanpa wates saka tim penjualan, produk kita diekspor menyang India, Bangladesh, Turki, Pakistan, Korea Selatan, Vietnam, Malaysia, Jepang, Spanyol, lsp.

2014

Ing 2014, perusahaan kita nganyari maneh, didegaké departemen perdagangan, ngenalaken sawetara majeng otomatis pangayoman pegawe baris produksi sarung tangan, mengkono nyulam, overlocking, ngumbah, dipping, packing lan mriksa ing kabèh organik.Our company wis mesthi wis setya R&D lan produksi, kalebu nitrile dipping, lateks dipping, PU dipping lan PVC dipping, atusan varieties liyane, output taunan saklawasé 3 yuta Welasan, ngedol kanggo Eropah, Amerika, Jepang, Korea, Asia Tenggara lan liyane wilayah, digunakake digunakake ing petroleum, tetanèn, industri kimia, mesin, lan lapangan liyane.

Pameran peralatan

tfpprQeB5jSx6BwW
pYKDmJwjHGJttJrp
AZzpQnsBMhJQCPje
EhmTywPZNNFJ6dXQ
KxfRMHhBMp2TDmnt
pabrik

Lingkungan Perusahaan

WcniCJyjiJanPHmY
JZ5tQj5HteR3sNst
SwFCAm2ESDyaASRP

Sugeng Rawuh Panjenengan

Jiangsu Perfect Safety Technology Co., Ltd. karo kabeh staf welcome pelanggan kanggo nuntun lan rembugan.Perusahaan kita bakal nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi rega lan layanan sing tulus.

Jiangsu Perfect Safety Technology Co., Ltd karo kabeh staf welcome pelanggan kanggo nuntun lan rembugan.Kita nggawe sesuk sing luwih apik bebarengan.