liyane

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa Sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

We Are Pabrik Manufaktur.Kita Nduwe 6 Lini Produksi Kanggo Ngasilake Macem-macem Sarung Tangan Safety.

Ing endi Pabrik Sampeyan?

Pabrik Kita Dumunung ing Negara Xuyi, Kota Huai'an, Provinsi Jiangsu, Kita Kira-kira 3 Jam Saka Bandara Internasional Shanghai Pudong.

Kepiye carane bisa entuk sawetara conto?

Kita Seneng Nawakake Sampel Gratis.

Kepiye Pabrik Sampeyan Nggawe Kontrol Kualitas?

Kualitas Iku Iman Kapisan.Kita Nduwe Departemen Inspeksi Kualitas Independen.Kita Tansah Nekanake Inspeksi Saka Bahan Mentah nganti Produk Setengah Rampung lan Produk Rampung.

Syarat lan Layanan?

Ketentuan Perdagangan: FOB, CIF, CNF
Katentuan Pembayaran: T / T, L / C ing Sight
Pangiriman: Ing 30-45 Dina Gumantung Jumlah Pesenan Pelanggan.

Apa Kaluwihan Sampeyan?

- Kita Tansah Nyedhiyani Pelanggan Produk Berkualitas, Rega Cukup Lan Layanan Apik.
- Pabrik Kita Nduwe Luwih Saka 250 Pekerja, 6 Jalur Produksi Kanggo Macem-macem Sarung Tangan, Luwih saka 1000 Mesin Nyulam Kalebu 7 Gauge, 10 Gauge, 13 Gauge lan 15 Gauge.
- Kapabilitas Produksi Saben wulan Kira-kira 200.000 Welasan Sarung Tangan
- Kita Kerja karo Pelanggan Saka Kabeh Donya Lan Nduwe Hubungan sing Apik karo Akeh Merek PPE sing Terkenal ing Donya.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?