liyane

Layanan

a2567e17

Apa Pilih Kita

Perusahaan kita didegake ing taun 2010. Saiki perusahaan kita kalebu udakara 30000㎡, duwe luwih saka 300 karyawan, macem-macem jinis jalur produksi dipping kanthi output taunan 4 yuta puluhan, luwih saka 1000 mesin nyulam kanthi output taunan 1,5 yuta puluhan, lan sawetara produksi benang. mesin crimper garis karo output taunan 1200 ton.

Our company mranata Spinning, nyulam lan dipping ing kabèh organik, lan mbentuk Manajemen produksi ngalangi, pengawasan kualitas, sales lan layanan minangka systerm operasi ilmiah.Perusahaan kita mrodhuksi macem-macem jinis sarung tangan lateks alam, nitril, PU lan PVC, lan sarung tangan pelindung khusus liyane, kayata tahan potong, tahan suhu dhuwur, sarung tangan shockproof, sarung tangan benang, sarung tangan nitrile serbaguna lan 200 jinis liyane.

Didegaké ing
+
Karyawan
Area Cakupan (M2)
Varietas produk

Kaluwihan Kita

Superior-Kualitas

Kualitas unggul

Nyedhiyakake mitra global kanthi kualitas siji-sijine sing langgeng.
Kapal & peralatan produksi paling modern.
Staff sing trampil & berpengalaman.

Luwih cepet-Pangiriman

Pangiriman luwih cepet

jinis dipping garis produksi lan luwih saka 1000 mesin nyulam sing mbisakake produksi bakal otomatis, ngurangi wektu pegawe lan nambah efficiency.
Sampel gratis: Kira-kira 15 Dina Tanggal Pangiriman.

Layanan

Layanan

Kita nggawe produk nggunakake teknologi paling anyar kanggo njamin pengalaman paling apik.
Sistem manajemen kualitas sing apik banget.
Tim desainer profesional.

Kita Nglayani Ing Saben Tahap

Desain
Produksi
Inspeksi Kualitas
Distribusi Logistik
Desain

 

R&D bakal menehi dhukungan kanggo nggawe produk merek sampeyan dhewe.Rencana awal dideleng ing tahap iki kanggo mesthekake yen opsi sing ditawakake bisa nyukupi target sampeyan.Desainer kita mbantu sampeyan narik kawigaten para pelanggan.

Desain

Produksi

Kita nggunakake macem-macem jalur produksi, luwih saka 1000 mesin nyulam lan jinis mesin liyane kanggo nggawe proyek sampeyan kanthi efisien.

Produksi

Inspeksi Kualitas

Pungkasane, kualitas sing penting.Kita duwe tim kontrol kualitas lengkap kanggo ngontrol kualitas saben proses.

Quality-Inspection

Distribusi Logistik

Kapercayan saka klien kita ora larang regane.Mulane, kita narik bebarengan kanggo ketemu panjaluk kita klien lan mesthekake padha entuk paling metu saka kerjasama kita.Kita njunjung prinsip kapercayan lan ngerti yen mung pendekatan sing tepat lan langsung bisa mbantu narik atine wong.Kita uga ndhukung komunitas sing butuh bantuan lan nandur modal dhuwit kanggo pangembangan teknologi inovatif sing nglindhungi masa depan kita.

Layanan

Layanan pra-sales

1. Pelanggan bisa entuk kawruh intangible tambahan nalika tuku barang nyata.
2. Mbantu pelanggan ngerti barang, nambah kawruh babagan barang, ngembangake tujuan promosi.
3. Nyedhiyani desain produk profesional, referensi teknis, desain aksesoris, lan liya-liyane, kanggo ngilangi rasa kuwatir.
4. Nyedhiyani conto gratis, supaya pelanggan ngerti kinerja produk.

Layanan Sawise Sales

1. Budidaya profesional ing industri, nggawe tim profesional sing kuwat, nyedhiyakake layanan sawise-sales profesional, ngoptimalake layanan pelanggan lan penak pelanggan.
2. Nyedhiyani 7 × 24 jam layanan hotline lan pesen jaringan, Staff technical profesional kita bakal njawab pitakonan kanggo sampeyan ing wektu.