liyane

Produk

  • 13g Carbon Fiber Liner, Palm Dilapisi PU

    13g Carbon Fiber Liner, Palm Dilapisi PU

    Katrangan Ngenalke produk paling anyar kita - sarung tangan anti-statis serat karbon!Minangka perusahaan darmabakti kanggo nyediakake solusi inovatif kanggo industri elektronik, kita ngerti pentinge nglindhungi komponen elektronik saka discharge elektrostatik (ESD) karusakan.Iku...
  • 13g Nylon Liner, Finger Tip Coated PU

    13g Nylon Liner, Finger Tip Coated PU

    Katrangan Ngenalke kemajuan paling anyar babagan perlindungan tangan: sarung tangan nilon rajutan.Sarung tangan iki digawe fleksibel, entheng, ambegan, nyaman, lan nyenengake.Manset Ketat Elastis Asal Jiangsu Panjang Disesuaikan Merek Dagang Disesuaikan Warna Pilihan Waktu Pengiriman A...
  • 13g Nylon Liner, Palm Coated PU

    13g Nylon Liner, Palm Coated PU

    Katrangan Ngenalake inovasi paling anyar babagan perlindungan tangan - sarung tangan nilon rajutan sing dirancang kanggo entheng, ambegan, nyaman, lan fleksibel.Manset Ketat Elastis Asal Jiangsu Panjang Disesuaikan Merek Dagang Disesuaikan Warna Pilihan Wektu Pangiriman Kira-kira 30 d...