liyane

Produk

Lapisan nilon 13g, lateks busa dilapisi palem

Spesifikasi

Gauge 13
Bahan Lining Nylon
Tipe Coating Palm dilapisi
Lapisan Lateks busa
Paket 12/120
Ukuran 4-12
  • b322bb5c
  • vav
    Fitur:
  • d33c4757
  • d4da87ac
  • df5f88c6
  • ea16a982
  • aa080247
    Aplikasi:
  • beaa1694
  • 10361fc2
  • 13c7a474
  • 2978c288
  • db52d04d

Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Ngenalake Sarung Tangan Anak Lateks Busa - solusi sing sampurna kanggo wong-wong sing terus-terusan ing perjalanan!Sarung Tangan Busa kita dirancang kanggo nyedhiyakake kenyamanan maksimal nalika njaga tangan sampeyan garing, fleksibel, lan ambegan.

Lapisan nilon 13g, lateks busa dilapisi palem (1)
Lapisan nilon 13g, lateks busa dilapisi palem (2)
13g lapisan nilon, lateks busa dilapisi palem (3)
Lapisan nilon 13g, lateks busa dilapisi palem (4)
Lapisan nilon 13g, lateks busa dilapisi palem (5)
13g lapisan nilon, lateks busa dilapisi palem (6)
Kenceng manset Elastis asale Jiangsu
dawa Customized merek dagang Customized
warna Opsional wektu pangiriman Udakara 30 dina
Paket Angkutan Karton Kapasitas Produksi 3 Juta Pasangan / Wulan

Fitur produk

Lapisan nilon 13g, lateks busa dilapisi palem (5)

13g sarung tangan anak lateks busa nilon duwe sawetara kaluwihan lan fitur.

Nyaman pas: Sarung tangan iki dirancang khusus kanggo nyedhiyakake pas sing nyaman kanggo tangan bocah.Konstruksi nilon 13-gauge njamin keluwesan lan ketangkasan, ngidini bocah-bocah bisa nindakake macem-macem tugas kanthi gampang.

Genggeman sing apik banget: Lapisan busa lateks ing telapak tangan lan pucuk driji nyedhiyakake genggeman lan ketangkasan sing apik, ngidini bocah-bocah luwih gampang nangani obyek lan nindakake aktivitas tanpa slip.

Daya tahan: Konstruksi busa nilon lan lateks nawakake daya tahan lan tahan abrasi, nggawe sarung tangan iki cocog kanggo panggunaan jangka panjang lan biasa ing macem-macem kegiatan.

Preteksi: Sarung tangan nglindhungi saka potongan cilik, goresan lan goresan, njamin tangan bocah-bocah dilindhungi sajrone macem-macem tugas lan kegiatan.

Panggunaan Serbaguna: Sarung tangan iki cocog kanggo macem-macem kegiatan kalebu kebon, proyek DIY, kerajinan, lan dolanan ruangan.Padha nyedhiyani pangayoman sing perlu nalika ngidini anak kanggo njaga sensitivitas tactile lan keluwesan.

Desain Padhang lan Atraktif: Sarung tangan nduweni warna sing cerah lan desain sing menarik sing nyenengake bocah-bocah lan nyengkuyung panggunaan ing macem-macem tugas lan kegiatan dolanan.

Lapisan nilon 13g, lateks busa dilapisi palem (4)
Fitur .Liner rajutan sing nyenyet menehi sarung tangan sing pas, super comfort lan dexterity
.Lapisan ambegan ndadekake tangan dadi kelangan lan nyoba
.Genggeman sing apik banget ing kahanan udan lan garing sing nambah efisiensi kerja
.Ketangkasan, sensitivitas lan tactility sing apik banget
Aplikasi .Karya teknik ringan
.Industri otomotif
.Penanganan bahan berminyak
.Rapat umum

Pilihan paling apik

Sarung tangan iki cocog kanggo ngolah kebon, kerajinan, gawe kayu, dolanan ruangan, lan kegiatan liyane sing proteksi tangan lan genggaman penting kanggo bocah-bocah.Kanthi pas nyaman, daya tahan lan versatility, padha nyedhiyani imbangan becik saka pangayoman lan fungsi kanggo wong enom melu macem-macem tugas lan aktivitas rekreasi.

Proses Produksi

Proses Produksi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: