LAYAR TUNTUH
TPR
POTONGAN
BABAGAN AWAKE DHEWE

BABAGAN AWAKE DHEWE

JIANGSU PERFECT SAFETY TECHNOLOGY CO., LTD.

Dumunung ing Xuyi negara Huai'an wilayah delta Kali Yangte, lan iku perusahaan kondhang spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan sarung tangan safety.

LUWIHbab_teks
  • Didegaké ing

  • Area ditutupi

  • +

    Karyawan perusahaan

video
X
#TEXTLINK#
APLIKASI

APLIKASI

  • HORTIKULTUR

    HORTIKULTUR

    Bisa kanthi efektif nglindhungi tangan lan nambah efisiensi

    Ndeleng liyaneHORTIKULTUR
  • Mbangun

    Mbangun

    Bisa kanthi efektif nglindhungi tangan lan nambah efisiensi

    Ndeleng liyaneMbangun
  • INDUSTRI

    INDUSTRI

    Bisa kanthi efektif nglindhungi tangan lan nambah efisiensi

    Ndeleng liyaneINDUSTRI
  • SERVIS MOBIL

    SERVIS MOBIL

    Bisa kanthi efektif nglindhungi tangan lan nambah efisiensi

    Ndeleng liyaneSERVIS MOBIL
  • PERALATAN MEKANIKAL

    PERALATAN MEKANIKAL

    Bisa kanthi efektif nglindhungi tangan lan nambah efisiensi

    Ndeleng liyanePERALATAN MEKANIKAL
HORTIKULTUR
HORTIKULTUR
Mbangun
Mbangun
INDUSTRI
INDUSTRI
SERVIS MOBIL
SERVIS MOBIL
PERALATAN MEKANIKAL
PERALATAN MEKANIKAL
PRODUK HOT

PRODUK HOT

nilon-liner-sawit-dilapisi-pasir-nitrile

13g HPPE cut resistant liner, setengah dilapisi nitril halus pertama, dilapisi plam nitril berpasir rampung, tingkat potong 5

Ndeleng liyaneDeleng Morenylon-liner-palm-coated-sandy-nitrile
13g HPPE cut resistant liner, setengah dilapisi nitril halus pertama, dilapisi plam nitril berpasir rampung, tingkat potong 5
hppe-liner-sawit-dilapisi-umpluk-nitrile

13g HPPE Liner, Palm Coated Foam Nitrile

Ndeleng liyaneDeleng Morehppe-liner-palm-coated-foam-nitrile
13g HPPE Liner, Palm Coated Foam Nitrile
nylon-liner-lan-10g-acrylic-terry-brushed-in-34-coated-sandy-latex

13g Nylon Liner Lan 10g Acrylic Terry Disikat Nang, 3/4 Dilapisi Sandy Lateks

Ndeleng liyaneNdeleng Morenylon-liner-lan-10g-acrylic-terry-brushed-in-34-coated-sandy-latex
13g Nylon Liner Lan 10g Acrylic Terry Disikat Nang, 3/4 Dilapisi Sandy Lateks
nilon-liner-sawit-dilapisi-umpluk-lateks

13g Nylon Liner, Palm Coated Busa Lateks

Ndeleng liyaneDeleng Morenylon-liner-palm-coated-foam-latex
13g Nylon Liner, Palm Coated Busa Lateks
hppe-liner-plam-dilapisi-pu

13g HPPE Liner, Plam Coated PU

Ndeleng liyaneNdeleng Morehppe-liner-plam-dilapisi-pu
13g HPPE Liner, Plam Coated PU
13g HPPE cut resistant liner, setengah dilapisi nitril halus pertama, dilapisi plam nitril berpasir rampung, tingkat potong 5
13g HPPE Liner, Palm Coated Foam Nitrile
13g Nylon Liner Lan 10g Acrylic Terry Disikat Nang, 3/4 Dilapisi Sandy Lateks
13g Nylon Liner, Palm Coated Busa Lateks
13g HPPE Liner, Plam Coated PU
PAWARTA

PAWARTA

Ngerti kabar kita ing wektu nyata

  • sarung tangan1

    13 Gram Nilon Lined, Palm Coated Foam Lateks Industri wis nggawe pinunjul ...

    +

    Perlindhungan sing Ditingkatake: 13 Gram Dilapisi Nilon...

  • sarung tangan2

    Industri busa nitrile waterborne ngalami kemajuan sing signifikan ...

    +

    Inovasi ing Nitril Busa Berbasis Banyu...

  • sarung tangan2

    Industri sarung tangan tahan potong wis ngalami pangembangan sing signifikan ...

    +

    Inovasi ing Sarung Tangan Tahan Cut ing ...

  • 2222

    Panjaluk sarung tangan lateks saya mundhak ing taun-taun pungkasan, kanthi indu...

    +

    Sarung tangan lateks mundhak popularitas ing ...

Ndeleng liyanendeleng liyane
EVALUASI PELANGGAN

EVALUASI PELANGGAN

Ries

2023 05 02

Sarung tangan kerja tahan potong: Teknologi nglereni tangan iki, materi sing angel lan tahan lama, lan kinerja anti-grip uga apik banget, cocok kanggo karya pemotongan kanthi kekuatan dhuwur.

berkas_25
Legna

Janada

2023 04 22

Sandy nitrile plam sarung tangan dilapisi: Sarung tangan iki nawakake genggeman apik lan kontrol, pangayoman banget saka bahan kimia lan lenga, lan kejut lan geter-nyerep.

berkas_25
Legna

Arlee

2023 04 08

Sarung tangan busa nitrile: Sarung tangan iki digawe saka bahan karet alam sing berkualitas, alus lan nyaman, kanthi sentuhan sing alus lan keluwesan sing dhuwur banget, cocok kanggo manipulasi sing apik lan karya sing sensitif banget.

berkas_25
Legna

Legna

2023 03 11

Sarung tangan lateks Sandy: Sarung tangan iki bisa menehi proteksi sing apik lan resistensi nyandhang sing apik, lan uga bisa nglindhungi bangkekan lan driji kanthi efektif, nggawe buruh luwih aman lan luwih nyaman ing stimulasi sing kuat.

berkas_25
Legna

Renton

2023 02 02

Sarung tangan anti-statis: Sarung tangan iki nggunakake teknologi insulasi listrik sing canggih, sing bisa nyegah produksi listrik statis, lan kanthi efektif ningkatake safety lan stabilitas kerja.Uga nduweni keluwesan lan tactility dhuwur.

berkas_25
Legna
Ries Janada Arlee Legna Renton
  • Ries
  • Janada
  • Arlee
  • Legna
  • Renton