liyane

Produk

13g HPPE Liner, Palm Coated Foam Nitrile

Spesifikasi:

Gauge 13
Bahan Lining HPPE
Tipe Coating Palm dilapisi
Lapisan Busa nitril
Paket 12/120
Ukuran 6-12 (XS-XXL)
  • b322bb5c
  • b9a9445c
  • AVAV
    Fitur:
  • d33c4757
  • d4da87ac
  • df5f88c6
  • ea16a982
  • aa080247
  • SVAV
    Aplikasi:
  • beaa1694
  • 10361fc2
  • 13c7a474
  • 2978c288
  • db52d04d
  • VAV (2)
  • VAV (1)

Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Ngenalke sarung tangan tahan potong anyar kanthi lapisan busa nitril lan HPPE, serat kaca, dirancang kanggo proteksi lan kenyamanan sing optimal sajrone tugas sing berisiko dhuwur.Sarung tangan iki minangka solusi sing cocog kanggo sing kerja ing industri sing mbebayani kayata konstruksi, pengerjaan kayu, pengerjaan logam, lan liya-liyane.

13g HPPE liner, nitril busa dilapisi palem (5)
13g HPPE liner, nitril busa dilapisi palem (2)
13g HPPE liner, nitril busa dilapisi palem (3)
13g HPPE liner, nitril busa dilapisi palem (4)
13g HPPE liner, nitril busa dilapisi palem (1)
13g HPPE liner, nitril busa dilapisi palem (6)
Kenceng manset Elastis asale Jiangsu
dawa Customized merek dagang Customized
warna Opsional wektu pangiriman Udakara 30 dina
Paket Angkutan Karton Kapasitas Produksi 3 Juta Pasangan / Wulan

Fitur produk

13g HPPE liner, nitril busa dilapisi palem (4)

Sarung tangan kasebut uga nduweni genggeman sing luar biasa, nyedhiyakake alat lan mesin sing kuat - sanajan ing kahanan sing angel.Kombinasi serat HPPE lan baja tahan karat nambah keamanan sampeyan amarga nggawe resistensi potong sing apik, supaya sampeyan bisa nangani peralatan lan bahan sing cetha tanpa resiko cilaka.

Digawe nganggo lapisan busa nitril sing tahan lama, sarung tangan iki duwe resistensi abrasi mekanik sing apik, njamin bisa tahan lingkungan kerja sing paling nuntut.Kajaba iku, sarung tangan nduweni kinerja sing apik ing kahanan garing lan rada udan, amarga teknologi lapisan busa nitril sing canggih.

13g HPPE liner, nitril busa dilapisi palem (6)
Fitur • liner 13G nawakake pangayoman kinerja resistance Cut lan nyuda resiko kontak karo pribadi cetha ing sawetara industri Processing lan aplikasi mechanical.
• Lapisan nitrile busa ing sawit luwih tahan kanggo rereget, lenga lan abrasi lan sampurna kanggo lingkungan kerja sing teles lan berminyak.
• serat tahan potong menehi sensitivitas sing luwih apik lan proteksi anti-cut nalika njaga tangan kelangan lan nyaman.
Aplikasi Pangopènan Umum
Transportasi & Gudang
Konstruksi
Majelis Mekanik
Industri Otomotif
Pabrikan Logam & Kaca

Pilihan paling apik

Kajaba iku, sarung tangan iki sensitif banget kanggo tutul.Keluwesan lan kenyamanan sarung tangan ora ana tandhingane, ngidini sampeyan njaga genggeman sing apik lan nindakake tugas sing gampang.Sampeyan bakal ngormati rasane sarung tangan sing lentur lan nyaman, sanajan sawise sawetara jam digunakake.

Apa sampeyan profesional, tukang, utawa penggemar DIY, sarung tangan tahan potong minangka solusi sing cocog kanggo njamin tangan sampeyan tetep dilindhungi nalika sampeyan kerja.Padha kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo mesthekake pas sampurna kanggo kabeh wong.

Kesimpulane, sarung tangan iki kudu diduweni kanggo sapa wae sing kudu nglindhungi tangane nalika kerja.Kanthi genggeman sing unggul, resistensi abrasi mekanik sing apik, lan resistensi potong sing luar biasa, sampeyan bisa ngandelake sarung tangan sing tahan potong supaya sampeyan tetep aman lan nyaman, ora preduli kerja.Pesen pasangan sampeyan saiki lan rasakake bedane dhewe!

Proses Produksi

Proses Produksi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: