liyane

Produk

13g liner nilon, nitrile pasir dilapisi sawit

Spesifikasi

Gauge 13
Bahan Lining Nylon
Tipe Coating Palm dilapisi
Lapisan Lateks busa
Paket 12/120
Ukuran 4-12
  • b322bb5c
  • vav
    Fitur:
  • d33c4757
  • d4da87ac
  • df5f88c6
  • ea16a982
  • aa080247
    Aplikasi:
  • beaa1694
  • 10361fc2
  • 13c7a474
  • 2978c288
  • db52d04d

Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Ngenalke produk paling anyar - sarung tangan kerja sing paling apik sing nyedhiyakake kenyamanan lan genggeman sing ora ana tandhingane, sanajan ing kahanan kerja sing paling tantangan.Sarung tangan kita dirancang kanggo njaga tangan sampeyan kanthi aman lan nyaman, supaya sampeyan bisa nindakake tugas kanthi gampang lan yakin.

sandy nitril dilapisi sawit (1)
sandy nitril dilapisi sawit (2)
nitril pasir dilapisi palem (3)
nitril pasir dilapisi sawit (4)
sandy nitril dilapisi palem (5)
nitril pasir dilapisi sawit (6)
Kenceng manset Elastis asale Jiangsu
dawa Customized merek dagang Customized
warna Opsional wektu pangiriman Udakara 30 dina
Paket Angkutan Karton Kapasitas Produksi 3 Juta Pasangan / Wulan

Fitur produk

sandy nitril dilapisi sawit (1)

Sarung tangan anak Sandy nitrile duwe kaluwihan lan karakteristik ing ngisor iki:

Ketahanan kimia sing apik: Sarung tangan scrub nitrile duwe stabilitas kimia sing apik lan bisa nolak erosi akeh bahan kimia, nyedhiyakake perlindungan tangan sing efektif kanggo bocah-bocah.

Ketahanan lan daya tahan sing apik: Desain permukaan frosted ndadekake sarung tangan duwe resistensi nyandhang sing apik lan bisa tahan gesekan lan nyandhang saben dina, ndawakake umur layanan sarung tangan.

Kenyamanan lan Keluwesan: Sarung tangan digawe saka bahan nitril sing alus, sing nduweni kenyamanan lan keluwesan sing apik lan bisa pas karo tangane bocah tanpa mbatesi aktivitas tangan.

Desain anti-slip sing bisa dipercaya: Permukaan sing beku nyedhiyakake genggeman ekstra kanggo mbantu bocah-bocah tetep stabil nalika nganggo sarung tangan, nyuda risiko tergelincir lan tiba.

Perlindhungan lan kebersihan lingkungan: Sarung tangan scrub nitril digawe saka bahan sing ramah lingkungan, ora ngemot zat sing mbebayani, tundhuk karo standar kebersihan, lan minangka pilihan sing aman kanggo bocah-bocah.

Multiple ukuran lan werna kasedhiya: Sarung tangan kasedhiya ing macem-macem ukuran, cocok kanggo anak saka umur beda, lan uga kasedhiya ing macem-macem werna kanggo nyukupi kabutuhan individu saka anak.

nitril pasir dilapisi sawit (4)
Fitur .Liner rajutan sing nyenyet menehi sarung tangan sing pas, super comfort lan dexterity
.Lapisan ambegan ndadekake tangan dadi kelangan lan nyoba
.Genggeman sing apik banget ing kahanan udan lan garing sing nambah efisiensi kerja
.Ketangkasan, sensitivitas lan tactility sing apik banget
Aplikasi .Karya teknik ringan
.Industri otomotif
.Penanganan bahan berminyak
.Rapat umum

Pilihan paling apik

Apa sampeyan kerja ing konstruksi, kebon, lansekap, utawa industri liyane sing mbutuhake perlindungan tangan sing kuat, sarung tangan kita minangka pilihan sing apik.Sarung tangan kita kasedhiya ing macem-macem ukuran supaya pas karo ukuran tangan sing beda-beda, lan dirancang supaya nyaman, ambegan, lan fleksibel.Dadi apa ngenteni?Investasi ing sarung tangan kerja utama lan nemu tingkat kenyamanan lan kinerja sing anyar.

Proses Produksi

Proses Produksi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: